دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد

بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری و باقی ماندن چند تبصره از آن خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در جلسه آتی این کمیسیون اصلاح این قانون نهایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 22 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه و طبق روال نشست‌های پیشین کمیسیون شوراها طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار این کمیسیون بود و تقریباً بررسی این طرح در کمیسیون به اتمام رسیده و فقط چند تبصره از آن باقی مانده است.

 

وی افزود: براساس اصلاحات صورت گرفته در جلسه امروز داوطلبان ریاست جمهوری مؤظف هستند 6 مشاور را هنگام ثبت‌نام معرفی کنند که این مشاورین باید مربوط به حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، زیربنایی و عمرانی، بین‌المللی، امنیتی و دفاعی باشند.

 

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: براساس اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اعضای هیأت مرکزی نظارت و مسئولین اجرایی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری باید سه ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند.

 

حدادی خاطرنشان کرد:‌کاندیداهای ریاست جمهوری در صورت اعتراض به فرایند ثبت‌نام بایستی ظرف مدت 24 ساعت اعتراض خود را نزد شورای نگهبان مطرح کرده و شورای نگهبان هم باید ظرف 48 ساعت نظر خود را درباره این اعتراض بیان کند.

 

وی در پایان گفت: بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون تقریباً نهایی شده و ان‌شاءالله در نشست آتی این کمیسیون به اتمام خواهد رسید.

 

فارس

کلمات کلیدی: علی حدادی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار